referat, referate , referat romana, referat istorie, referat geografie, referat fizica, referat engleza, referat chimie, referat franceza, referat biologie
 
Informatica Educatie Fizica Mecanica Spaniola
Arte Plastice Romana Religie Psihologie
Medicina Matematica Marketing Istorie
Astronomie Germana Geografie Franceza
Fizica Filozofie Engleza Economie
Drept Diverse Chimie Biologie
 

John Cena

Categoria: Referat Istorie

Descriere:

Cel de-al doilea single de pe `You Can't See Me` a fost `Right Now`. John Cena a colaborat cu mai multe personalitati din lumea hip hop-ului, printre care Bumpy Knuckles, 7L & Esoteric, MURS , E-40 si Chingo Bling. Spre sfarsitul anului 2007 a pierdut centura in urma unei accidentari la bratul drept, iar noul Campion WWE este Ucigasul de Legende Randy Orton...

Varianta Printabila 


1 JOHN FELIX ANTHONY CENA

John Felix Anthony Cena s-a nascut la 23 aprilie 1977 in West Newbury, Massachusetts SUA) este un wrestler american. Face parte din divizia RAW şi în prezent este Campion WWE. John Cena este cântăreţ de rap. În 2006, John Cena s-a lansat şi în lumea filmului. WWE Films, o divizie a World Wrestling Entertainment, a produs primul film în care a jucat Cena - `The Marine`, care a început să fie difuzat de 20th Century Fox începând de pe 13 octombrie 2006.
Cena şi-a început cariera de wrestler în anul 2000, la California-based Ultimate Pro Wrestling (UPW),sub numele de "The Prototype".După UPW a semnat un contract cu WWE.
World Wrestling Entertainment
2002-2003
Primul meci televizat în WWE a lui Cena a fost cel cu Kurt Angle,pe care aproape l-a învins,ieşind dintr-un Angle Slam, dar prins într-un submission numit "Angle Lock" pierzând meciul.
Cena a primit o şansă la titlul WWE după ce campionul Brock Lesnar aproape că şi-a incheiat cariera după un meci între ei. În timpul feud-ului dintre cei doi,Cena a dezvăluit o noua mişcare de final numită FU.Cena nu a reuşit să câştige centura WWE.Mai târziu a devenit face şi a început un nou feud cu Lesnar, de partea echipei Team Angle contra Team Lesnar,stabilind semnătura lui, numită "you can't see me".
2004
Incepând din 2004, popularitatea lui Cena a început să crească.La începutul anului a participat la PPV-ul anual "Royal Rumble" rămas printre ultimi 6 în ring,dar eliminat de Big Show.După eliminare,a început un feud între el şi Big Show,rezultând luarea titlului US de la Big Show de către Cena la WrestleMania 20. În iulie,i-a fost luat titlul de către Managerul General Kurt Angle,cu care avea o relaţie proastă cu el,după ce l-a atacat.
Cena şi-a recăpătat titlul US la PPV-ul anual No Mercy. Peste o vreme Cena pierde din nou titlul in fata colegului de la WWE – Carlito. Se spune ca in acea perioada Cena a fost injunghiat in rinichi de unul din bodyguarzii lui Carlito. Asta l-a facut sa stea pe tusa o luna.2005
Pe 3 aprilie, La WrestleMania 21, Cena l-a învins pe JBL pentru a câştiga titlul WWE.El şi-a modificat centura, facând-o similiară cu cea US. Pe 6 iunie, la RAW,John Cena a devenit primul wrestler selectat în anualul draft lottery, când Eric Bischoff l-a trimis din SmackDown! in RAW.
Pe 22 august,Cena l-a învins pe Jericho într-un meci "You're Fired" pentru centura WWE-ţinând cont de interferenţa lui Bischoff, facându-i un lob low lui Cena.Dupa meci, Kurt Angle a intrat în ring, atacându-l pe Cena.
După câteva săptămâni, Angle şi Cena au avut un meci la Unforgiven, unde Cena l-a lovit pe Angle cu centura WWE, pierzând prin descalificare, dar ramânând campionul WWE.Cei doi s-au întâlnit din nou la Survivor Series, unde Cena a câştigat curat. Noaptea următoare, Bischoff l-a trimis pe Cena în ring, contra Kurt Angle şi Chris Masters într-un meci de tip Triple Threat Submission pentru titlul WWE, unde Cena a câştigat facându-l pe Chris Masters să renunţe la meci, facând pentru prima data cea de a doua sa manevră de final numită STFU.
Când Vince McMahon s-a întors la RAW,pentru a-l necăji pe Bischoff in Decembrie,Cena l-a ajutat pe Vince McMahon să îl scoată pe Bischoff din peisaj,facându-i un FU.
 
 

1 John Cena cu centura WWE.

2006
Cena a reuşit cu succes să îşi menţină tilul WWE într-un Elimination Chamber în ianuarie la New Years Revolution.După meci,Vince McMahon a apărut în culise şi a anunţat că Cena va trebui să îşi apere titlul din nou,dar de data asta împotriva lui Edge.Cena a încasat două spear-uri sângeroase de la Edge, fiind învins prin pin fall,iar Edge a devenit noul Campion WWE.
Trei săptămâni mai târziu,după ce şi-a pierdut titlul,Cena l-a înfrânt pe Edge la Royal Rumble pentru a recâştiga titlul înapoi. John Cena avea sa faca la Wrestlemania 22 meciul vietii oprindul pe Asasinul cerebral sa castige inca un titlu WWE.Triple H are 10 titluri mondiale castigate in cariera. Publicul a început să îl placă pe Cena după PPV-ul "Backlash",când a început să lupte alături de Shawn Michaels în meciuri contra Spirit Squad.După ce Cena s-a oprit să mai lupte împotriva Spirit Squad,a început a lupta împotriva lui Rob Van Dam. La RAW pe 22 mai, Rob Van Dam l-a provocat pe Cena l-a un meci pentru titlu, la PPV-ul care urma să vină, ECW-One Night Stand.La acel PPV,Cena a fost huiduit de toţi fani,care aveau tot felul de obiecte "Anti-Cena".Cena a fost vizibil afectat de către reacţia publicului care nu a fost perfect justificata , datorita faptului ca acesta este un wrestler stralucit ,şi a încercat să facă manevre care nu îi stăteau în fire numai ca să facă publicul să îl placă,desi publicul din ECW iubeste doar wrestlarii din acea federatie,dar publicul i-a răspuns încercărilor lui cu "You still suck" si vesnicul "BOOO".Cena şi-a pierdut titlul la acel eveniment când Edge a apărut de sub apron şi i-a făcut lui Cena un spear peste masă,iar Rob Van Dam i-a aplicat un Five-Star Frog Splash.Cu doi arbitri făcuţi knock-out(primul-lovit de Cena iar al doilea de Edge),Paul Heyman,care nu avea voie sa intre in ring,totusi a intrat numărându-l pe Cena până la 3 şi oferindu-i lui RVD prima sa centura WWE.
Dupâ ce Edge i-a luat titlul lui Rob Van Dam,Cena l-a provocat la un meci pentru centura WWE incepand iar feudul.Dacă Cena câştiga,primea centura,dar dacă pierdea,era trimis din RAW în SmackDown!.Meciul a fost ales de Edge,TLC, pentru că până atunci el nu mai pierduse un astfel de meci, şi a avut loc in Canada,ţara in care sa nascut Edge. El a acceptat meciul,în acel meci,Cena avea să îşi recapete titlul WWE de la Edge,facându-i acestuia un FU de pe o scară peste două mese.După meci şi-a repersonalizat centura.
2007
Anul 2007 este unul important pentru Cena. Chiar la inceputul anului, el a avut un meci cu Kevin Federline. John a terminat meciul invins. Mai tarziu, in acea noapte Cena s-a razbunat pe Federline printr-un `body slamming` in spatele scenei. Tot la inceputul lui 2007 John Cena a devenit primul care l-a invins pe Samoan Bulldozer, Umaga in acest an. A avut nenumarate conflicte cu Regele Booker, Bobby Lashley, Randy Orton, Mick Foley, Great Khali, Umaga si multi altii. John Cena a devenit cunoscut in primul rand ca jucator de wrestling, dar in afara de timpul petrecut in ring, el face si muzica. Si-a interpretat cea de-a cincea melodie de intrare la Campionatul World Wrestling Entertainment - `Basic Thugonomics`, piesa aparand si pe albumul cu coloana sonora a WWE, intitulat `WE Originals`. Un alt cantec al lui John Cena - `Untouchables` a aparut de asemenea pe un disc soundtrack WWE - `Theme Addict`.
LP-ul de debut a fost inregistrat impreuna cu varul sau Tha Trademarc si se numeste `You Can't See Me`. Primul single de pe acest material a fost `Bad, Bad Man`. Melodia a beneficiat de un videoclip, o parodie a culturii anilor ’80 si a show-ului de televiziune `The A-Team`. Cel de-al doilea single de pe `You Can't See Me` a fost `Right Now`. John Cena a colaborat cu mai multe personalitati din lumea hip hop-ului, printre care Bumpy Knuckles, 7L & Esoteric, MURS , E-40 si Chingo Bling. Spre sfarsitul anului 2007 a pierdut centura in urma unei accidentari la bratul drept, iar noul Campion WWE este Ucigasul de Legende Randy Orton.
Referat oferit de www.ReferateOk.ro
Home : Despre Noi : Contact : Parteneri  
Horoscop
Copyright(c) 2008 - 2012 Referate Ok
referate, referat, referate romana, referate istorie, referate franceza, referat romana, referate engleza, fizica