referat, referate , referat romana, referat istorie, referat geografie, referat fizica, referat engleza, referat chimie, referat franceza, referat biologie
 
Informatica Educatie Fizica Mecanica Spaniola
Arte Plastice Romana Religie Psihologie
Medicina Matematica Marketing Istorie
Astronomie Germana Geografie Franceza
Fizica Filozofie Engleza Economie
Drept Diverse Chimie Biologie
 

Card Prospera Bancpost

Categoria: Referat Economie

Descriere:

Termenul de emitere a acestui tip de card este de aproximativ o săptâmână.
Banca eliberează lunar, extrase de cont pentru evidenţierea operaţiunilor efectuate cu cardul PROSPERA...

Varianta Printabila 


1

Debit cardul cu 2 conturi (n lei şi valută): “PROSPERA"

            Debit cardul PROSPERA este un suport de tranzacţie standardizat, securizat ŞI informatizat care are următoarele elemente obligatorii: numărul cardului, numele şi prenumele deţinătorului, data emiterii şi expirării valabilităţii, denumirea şi sigla emitentului, o bandă magnetică şi o rubrică pentru semnătura titularului.

CARACTERlSTICI

Debit cardul cu două conturi (n lei şi valută-USD) PROSPERA este un card embosat, emis de Banc Post n sistem VISA International cu acceptare pe teritoriul Romniei (contul n lei) şi n străinătate (contul n USD).

Este folosit la orice terminal electronic (ATM sau EFTPOS) sau mecanic (IMPRINTER) care afişază sigla VISA, pentru obţinerea de numerar sau ca mijloc de plată a diverselor marfuri şi servicii, n relaţia cu comercianţii, precum şi pentru utilizarea serviciilor oferite de Banc Post pentru acest tip de card.

BENEFICIARI

Este destinat persoanelor fizice.

INFORMAŢII

Pentru a intra n posesia acestui tip de card persoanele fizice trebuie să completeze şi să depună la orice unitate teritorială a bmcii, o cerere de emitere a cl1ii de plată, să prezinte actele necesare şi să achite n numerar sau prin virament suma minimă pentru deschiderea contului de card (n lei şi n valută), garantia obligatorie, precum şi taxa de emitere a acestuia. Din suma de deschidere a contului de card n lei se reţine o sumă care reprezintă valoarea intangibilă, ce rămane la dispoziţia bmcii pană n momentul nchiderii contului de card.

Acte necesare:

-          Actul de identitate (B.I./ carte identitate/ pasaport)

Termenul de emitere a acestui tip de card este de aproximativ o săptmnă.

Banca eliberează lunar, extrase de cont pentru evidenţierea operaţiunilor efectuate cu cardul PROSPERA.

Pentru eventualele reclamaţii privind deficienţele aprute cu ocazia operaţiunilor efectuate cu cardul PROSPERA, titularul se va adresa unităţilor teritoriale Banc Post. Soluţionarea refuzurilor de plată a operaţiunilor de comerţ electronic efectuate cu cardul PROSPERA se face n funcţie de documentele probatoare.n cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereazA, contra cost, un nou card. La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca eliberează titularului, gratuit, un nou card.

AVANTAJE

-          grad ridicat de securitate;

-          serie embosată ceea ce permite utilizarea cardului att la terminalele electronice ct şi la cele mecanice;

-          brand bine cunoscut (VISA Classic);

-          ofera. servicii conexe –Contul Total

-          sunt accepta te oriunde n lume.

BANC POST nu percepe: comision de deschidere a contului de card, comision de rennoire a cardului la expirarea perioadei de valabilitate, comision de administrare anual! a contului n lei, comision pentru cumparAturi făcute cu cardul n ţarA, comision pentru eliberarea extrasului de cont aferent ultimei luni calendaristice incheiate (ridicat de client de la sucursala/agentie), comision de alimentare periodica a cardului.

 

  comisioanele astfel nsemnate se plătesc o singură dată, pentru ambele conturi Prospera (lei sau valută)

Referat oferit de www.ReferateOk.ro
Home : Despre Noi : Contact : Parteneri  
Horoscop
Copyright(c) 2008 - 2012 Referate Ok
referate, referat, referate romana, referate istorie, referate franceza, referat romana, referate engleza, fizica