referat, referate , referat romana, referat istorie, referat geografie, referat fizica, referat engleza, referat chimie, referat franceza, referat biologie
 
Informatica Educatie Fizica Mecanica Spaniola
Arte Plastice Romana Religie Psihologie
Medicina Matematica Marketing Istorie
Astronomie Germana Geografie Franceza
Fizica Filozofie Engleza Economie
Drept Diverse Chimie Biologie
 

Recycle Bin

Categoria: Referat Informatica

Descriere:

Recycle Bin, sau intr-un limbaj mai familiar “Cosul de gunoi”, este un director component al programului WINDOWS’98 foarte usor de gasit. Utilizatorul calculatorului poate “trimite” fisiere sau directoare ce nu ii mai trebuie la cosul de gunoi...

Varianta Printabila 


RECYCLE BIN

 

                   Recycle Bin, sau într-un limbaj mai familiar “Coşul de gunoi”, este un director component al programului WINDOWS’98 foarte uşor de găsit. Utilizatorul calculatorului poate “trimite” fişiere sau directoare ce nu îi mai trebuie la coşul de gunoi. Acest lucru poate fi făcut în mai multe moduri:
 

Modul I

Folosind tehnologia Drag&Drop adică click stănga pe fişier sau director şi ţinând apăsat îl mutăm  în iconiţa Recycle Bin de pe desk--top.

Modul II

Click dreapta pe fişierul sau directorul căruia “i-am pus gând rău” şi selectăm apoi opţiunea DELETE.

Modul III

Click dreapta pe fişierul sau directorul pe care vrem să-l ştergem, alegem obţiunea COPY , mergem apoi la iconiţa Recycle Bin, click stânga şi alegem obţiunea PASTE.

                   Această aplicaţie are două avantaje principale faţă de opţiunile DEL sau RD din Ms-DOS. Primul avantaj este că se pot şterge şi directoare care mai au alte fişiere in ele. Al doilea este că după o anumită perioadă informaţia pote fi reaccesată, pe cănd în Ms-DOS, odată ce ai şters ceva e bine şters.
                   Deci, cum spuneam mai înainte,dacă am şters ceva din greşeală sau dacă vrem să recăpătam ceva ce am şters mai de mult, aceste operaţii pot fi făcute urmând următorii paşi.

Double-click stânga pe iconiţa Recycle Bin şi vom găsi fişierele sau directoarele care au fost sterse mai de mult. Apoi din nou Double-click stânga pe fişierul sau directorul pe care vrem să îl recăpătăm.
                   Dacă dorim să golim “coşul de gunoi”, mergem la iconiţa Recycle Bin, click dreapta şi selectăm obţiunea EMPTY RECYCLE BIN. Dar acum chiar de vrem, nu vom mai putea găsi documentele niciodată.                          
                   Pentru a mări sau micşora capacitatea “coşului de gunoi” trebuie dat click dreapta pe iconiţa Recycle Bin selectată opţiunea PROPERTIES şi apoi vom alege a câta porţiune din hard-disk va ocupa “coşul de gunoi”.  

Referat oferit de www.ReferateOk.ro
Home : Despre Noi : Contact : Parteneri  
Horoscop
Copyright(c) 2008 - 2012 Referate Ok
referate, referat, referate romana, referate istorie, referate franceza, referat romana, referate engleza, fizica