referat, referate , referat romana, referat istorie, referat geografie, referat fizica, referat engleza, referat chimie, referat franceza, referat biologie
 
Informatica Educatie Fizica Mecanica Spaniola
Arte Plastice Romana Religie Psihologie
Medicina Matematica Marketing Istorie
Astronomie Germana Geografie Franceza
Fizica Filozofie Engleza Economie
Drept Diverse Chimie Biologie
 

Panouri prefabricate din beton

Categoria: Referat Fizica

Descriere:

Panourile ofera o alternativa economica efectiva la panourile clasice prefabricate din beton armat, precum si la cele scumpe din granit sau marmura.
Raportul rezistenta – greutate – pret si acuratetea realizarii finisajului arhitectural dorit, face din panourile idealul atat pentru constructia noilor cladiri, cat si pentru renovarea celor vechi, in toate tipurile de proiecte de spatii comerciale, de productie sau rezidentiale...

Varianta Printabila 


1 PANOURI  PREFABRICATE  DIN  BETON – POLIMERI
CU   ARMATURA  DIN  FIBRA DE STICLA•    USOARE
•    NU NECESITA  INTRETINERE
•    ECONOMICE
•    DURABILEPanourile sint durabile, estetice,  componentele  prefabricate pentru cladiri oferind arhitectului multiple posibilitati de optiune asupra marimii, aspectului, formei, grosimii, culorii si texturii.
Cu o greutate redusa,  data si de  eliminarea tencuielii, aceasta noua tehnologie permite executia  detaliilor  mai rapid si mai ieftin.
Panourile  ofera  o alternativa economica efectiva la panourile clasice prefabricate din beton armat,  precum si la cele scumpe din granit sau  marmura.
Raportul  rezistenta – greutate – pret si acuratetea realizarii finisajului arhitectural dorit, face din panourile  idealul atat pentru constructia noilor cladiri, cat si pentru renovarea celor vechi, in toate tipurile de proiecte de spatii comerciale, de productie  sau rezidentiale.
Panourile  au fost utilizate deja pe scara larga in S.U.A la constructia de spitale, cladiri pentru birouri, banci, biserici,etc.
Constructia si renovarea cladirilor nu reprezinta decat o parte din aplicatiile  noului material, putandu-se  realiza, in aceleasi bune conditii,  monumente funerare, piscine,dale, banci,mese si jardiniere pentru parcuri si gradini etc.
Cele 3 tipuri de sisteme de panouri descrise in prezentare sint disponibile intr-o gama larga de finisaje, efecte naturale de pietris aparent, modele sculptate, care satisfac cele mai variate exigente arhitecturale.


    PANOURI  PENTRU   PLACARE   FATADE     - PPF

PPF   sint usoare, nu necesita intretinere,  ideale pentru a fi folosite in:
    zidarie noua
    incadrate in noi structuri
    operatiuni de renovare.
 Gaurile de prindere pentru suruburi sint executate in cursul procesului de fabricare a panoului, usurand si urgentind montarea lui.
    PPF  pot fi turnate  dintr-o bucata  si intr-o gama larga  de forme, marimi, culori, texturi.  Panourile pot imita  aparenta de granit, marmura, calcar, in conditiile unei rezistente sporite la murdarie, infiltratii sau igrasie, impact, deteriorare datorata poluantilor chimici.
    Culoarea initiala se mentine  neschimbata pe toata durata existentei                 panoului

    PANOURI  PE STRUCTURA  METALICA     -   PSM
 
    PSM   sint  obtinute  prin folosirea suportilor din otel pe care se fixeaza panourile  de placare  pentru  fatada , cre‚nd  un ansamblu de exterior  pentru peretii oricarei cladiri.
     Izolatia dorita se monteaza in cavitatea suportului, iar finisajele interioare (rigips), pot fi fixate pe suport, cre‚nd  un perete subtire, usor, bine izolat,  marindu-se  si  suprafata camerei.
    PSM  sint  ideale pentru proiectele cu executie rapida.     Fabricarea panoului poate incepe in timp ce structura de otel  este ridicata,  cladirea putind  fi finalizata economic si rapid.      Grosimea unui astfel de perete complet este de aprox. 20 cm.

    PANOURI  CU  IZOLATIE  DE POLIURETAN -  PIP

  PIP  sint turnate avand o grosime cuprinsa intre 5-10 cm, utilizand izolatie de poliuretan, pentru reducerea la minim a pierderilor de energie (caldura).  Acest tip de panouri combina doua calitati exceptionale:
•    sint mai usoare decat caramida sau panourile clasice din beton
•    elimina tencuiala,  costurile si timpul     pe  care  aceasta le implica .Date  tehnice


TIP   PANOU    PANOU  FOAIE    PANOU PE STRUCTURA    PANOU CU IZOLATIE
PRODUS    Beton-polimeri cu armatura din fibra de sticla    Panou foaie pe suport  cadru  din otel    Panou turnat cu miez de poliuretan
Grosime totala    [ cm ]    1,9 – 2,5    13 - 18    5- 10
Greutate           [ kg/mp ]    35 - 50    50 - 65    90 - 110
Dimensiune maxima [m]    2,5x3,5    2,5x6    2,5x6
Finisaje    Gama  larga de  slefuiri, texturi diverse, pietris aparent, culori
Absorbtie  apa        [ % ]    Max. 0,1%
Rezistenta  de rupere       la      tractiune  [ p.s.i. ]    2.000 – 5.000
Rezistenta  la compresie    12.000 – 14.000
Propagarea frontului flacarii    ASTM - E 84  Clasa  A
Inflamabilitate    ASTM – E 36  Neinflamabil
Coeficient de dilatatie       [ cm/ oC ]    17,5x10-6
Fixare pe structura    Se face  in conformitate cu recomandarile                                          


Referat oferit de www.ReferateOk.ro
Home : Despre Noi : Contact : Parteneri  
Horoscop
Copyright(c) 2008 - 2012 Referate Ok
referate, referat, referate romana, referate istorie, referate franceza, referat romana, referate engleza, fizica