referat, referate , referat romana, referat istorie, referat geografie, referat fizica, referat engleza, referat chimie, referat franceza, referat biologie
 
Informatica Educatie Fizica Mecanica Spaniola
Arte Plastice Romana Religie Psihologie
Medicina Matematica Marketing Istorie
Astronomie Germana Geografie Franceza
Fizica Filozofie Engleza Economie
Drept Diverse Chimie Biologie
 

Milano

Categoria: Referat Geografie

Descriere:

De asemenea Milano adãposteste importante lãcasuri de culturã, printre care celebra clãdire a operei Scala se detaseazã clar. Palatul dell?Ambrosiana adãposteste adãposteste din 1609 prima bibliotecã din Europa.În oras se aflã un Institut de înalte studii politice internationale...

Varianta Printabila 


1                                   Milano
 
            

    Milano este centrul financiar, comercial si industrial al Italiei. Al doilea oras în Italia, ca populatie „4 200 000 loc.), Milano este un oras modern înconjurat de suburbii industriale. Este primul oras al Italiei în industriile chimicale si textile. De asemenea orasul are o adevărată industrie a muzicii si a cărtii precum si cea mai mare bursă financiară a tării.
    

    

Principala piată a orasului este piata Domului, în care se afla imensa catedrală în stil gotic din marmoră albă. În partea sudică se află basilica SantAmbrogio. Iar în apropiere biserica Santa Maria delle Grazie cu fosta mănăstire dominicană unde se află faimoasa frescă Cina cea de taină.   
     
    De asemenea Milano adăposteste importante lăcasuri de cultură, printre care celebra clădire a operei Scala se detasează clar. Palatul dellAmbrosiana adăposteste adăposteste din 1609 prima bibliotecă din Europa.În oras se află un Institut de înalte studii politice  internationale.


Referat oferit de www.ReferateOk.ro
Home : Despre Noi : Contact : Parteneri  
Horoscop
Copyright(c) 2008 - 2012 Referate Ok
referate, referat, referate romana, referate istorie, referate franceza, referat romana, referate engleza, fizica