1

 

CUPRINS

 

 

 

 

 

Cap.1 Prezentarea serviciilor Thunder light 2

 

Cap.2 Cererea serviciilor Thunder light 3

 

Cap.3 Oferta serviciilor Thunder light 4

 

Cap.4 Preturi, tarife, factori de influenta. 5

 

Cap.5 Raportul calitate – pret 7

 

Cap.6 Conditii generale privind furnizarea serviciilor de curierat 8

 

Concluzii 12

 

Bibliografie. 13


Cap.1 PREZENTAREA SERVICIILOR

THUNDER LIGHT

    

 

 EXPERTII LIVRARILOR IMEDIATE

 

        Thunder light este prima si actualmente singura companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de livrari la nivel local, national sau international.
     
Suntem astfel, fara indoiala, cea mai rapida companie de curierat din                   Romania si singura care a dezvoltat serviciul de livrare in aceeasi zi in tara si strainatate. Thunder light este autorizata de ANCOM si este membru fondator AOCR. Cu  Thunder light  poti trimite oriunde in lume, indiferent de greutate, in cel mai scurt timp posibil, avand garantia unor servicii de calitate .

          Mai mult decat atat, suntem in masura sa oferim pentru corespondenta in ambele sensuri cu Bulgaria un serviciu unic in Romania avind in vedere costul scazut si timpul de livrare. Astfel, prin acest nou serviciu international    Thunder light  ofera posibilitatea livrarii in maxim 48 ore in Bulgaria.Totodata, din septembrie 2005, oferim servicii de curierat inclusiv in Grecia. In urmatoarea perioada urmarim dezvoltarea unui proiect amplu de incheiere de parteneriate cu firme de curierat rapid din tarile balcanice, avand ca scop final punerea la dispozitia clientilor nostri a unor servicii eficiente si in acest spatiu geografic.

 

      Solutii de livrare

Aer-Tren-Sosea.Perfect combinate

 

        Thunder light  Courier asigura o gama completa de servicii de curierat, respectarea timpului de livrare constituind pentru noi prioritatea absoluta.

         Astfel putem pune la dispozitia partenerilor nostri un sistem de tip One Stop Shop, dumneavoastra avand garantia furnizarii celei mai bune solutii de livrare in functie de particularitatile specifice ale proiectului.

Utilizam intreaga gama disponibila de mijloace de transport, de la biciclete si scutere, la dube, trenuri sau avioane.
          Utilizam atat resurse proprii cat si serviciile celor mai buni subcontractori din domeniu.

        Utilizam un program operational si un sistem IT capabil sa genereze solutiile optime de transport pentru Dumneavoastra.
        Utilizam intreaga experienta a echipei noastre, care cumulata este de ordinul zecilor de ani.

 

 

          SUPORT CLIENTI

1

     Thunder light Courier depune toate eforturile pentru a facilita si urgenta comunicarea cu partenerii sai, in scopul asigurarii unei calitati de exceptie a serviciilor. In acest sens, ne propunem sa utilizam la maximum capacitatile oferite de industria IT si sa transferam catre mediul on-line o cat mai mare parte din interactiunea cu clientul, pentru a putea oferi solutii in timp real.

 

Astfel, va punem la dispozitie urmatoare facilitati:

 

informatii on-line in timp real

comenzi on-line
plati on-line

on-line tracking

confirmare de primire on-line

 

 

Cap.2 CEREREA SERVICIILOR

THUNDER LIGHT

 

 

     

      EXPERTII LIVRARILOR IMEDIATE

 

      Thunder light este prima si actualmente singura companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de transport la nivel local, national sau international.

        Suntem astfel, fara indoiala, cea mai rapida companie de curierat din Romania si singura care a dezvoltat serviciul de livrare in aceeasi zi in tara.Oferim servicii premium de o calitate ireprosabila, in sistem 100 % „money back guarantee”, utilizand in premiera in Romania cele mai rapide formule de transport multi-modal.

     Calitatea serviciilor are la baza experienta unor specialisti ce activeaza de multi ani in domeniu, buni cunoscatori ai pietei si necesitatilor clientilor.

     Serviciile oferite de catre noi se adreseaza tuturor acelora care s-au confruntat pana acum cu necesitatea de a expedia ceva care sa ajunga cel mai rapid posibil la destinatie, timpul de livrare fiind in astfel de cazuri de importanta primordiala.

 

 

 

 

 

 

 

Cap.3 OFERTA SERVICIILOR THUNDER LIGHT

 

Thunder light va pune la dispozitie 4 tipuri de livrare:

Curierat livrare instant:

Curierat livrare urgenta:

Curierat livrare accelerata:

Curierat livrare Thunder light:

 

Servicii nationale

      Pentru expeditiile care sunt preluate si livrate pe teritoriul Romaniei Thunder light ofera clientilor sai urmatoarele categorii de servicii:

Servicii gratuite:

Servicii oferite tuturor clientilor

 

Servicii internationale

       Cu Thunder light poti trimite oriunde in lume, indiferent de greutate, in cel mai scurt timp posibil, avand garantia unor servicii de calitate .

Cele mai ok referate!
www.referateok.ro